FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren Pevecov centar u Rijeci

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Novi prodajni centar tvrtke Pevec,na ukupnoj površini od 40.000 četvornih metara, u koji je ta tvrtkauložila 17 milijuna kuna, svečano je danas otvoren u industrijskojzoni u Kukuljanovu nedaleko Rijeke.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Novi prodajni centar tvrtke Pevec, na ukupnoj površini od 40.000 četvornih metara, u koji je ta tvrtka uložila 17 milijuna kuna, svečano je danas otvoren u industrijskoj zoni u Kukuljanovu nedaleko Rijeke.

Centar je otvorio državni tajnik za gospodarstvo Vladimir Vranković, izrazivši nadu da će centar potaknuti daljni razvoj malog i srednjeg poduzetništva na tom području.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je istaknuo da su ulaganje u novi prodajni centar i ukupno poslovanje Grupe Pevec dokaz da postoji i "hrvatski san", a nazočne su pozdravili i vlasnici tvrtke Višnja i Zdravko Pevec.

Novi prodajni centar najveći je Pevecov prodajni objekt i najveći prodajni centar u Primorsko-goranskoj županiji, s 25.000 četvornih metara prodajnog prostora i osiguranih više od 500 parkirnih mjesta, čijim otvaranjem Pevec obilježava 15-u godinu rada.

Kupcima je ponuđeno više od 75.000 različitih proizvoda, od kojih oko 12.000 novih na tržištu. Ukupna vrijednost robe koja se nalazi na zalihama prodajnog centra je oko 45 milijuna kuna, ističu iz Grupe Pevec.

Naglašavaju da je u posljednje tri godine u taj poslovni sustav uloženo oko 60 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙