FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pri samoubojstvu Bribirca lakše ranjen policajac

RIJEKA, 9. listopada 2005. (Hina) - Tridesetdevetogodišnjak iz Bribiraaktivirao je danas u 14.15 sati ručnu bombu M75 i počinio samoubojstvonakon što je dvojici policajaca od kojih je jedan lakše ranjenzaprijetio da će to učiniti, priopćeno je poslijepodne iz PUprimorsko-goranske.
RIJEKA, 9. listopada 2005. (Hina) - Tridesetdevetogodišnjak iz Bribira aktivirao je danas u 14.15 sati ručnu bombu M75 i počinio samoubojstvo nakon što je dvojici policajaca od kojih je jedan lakše ranjen zaprijetio da će to učiniti, priopćeno je poslijepodne iz PU primorsko-goranske.

Policija je još jučer oko 22 sata primila poziv 67-godišnjeg muškarca koji je prijavio da njemu i njegovoj supruzi smrću prijeti njihov 39-godišnji sin. Policija ga nije zatekla kod kuće, a njegovi roditelji kazali su im da on posjeduje neprijavljeno oružje. On je danas oko 8 sati došao do kuće svojih roditelja te uočivši policajce pobjegao. U njegovu ostavljenu automobilu pronađeni su poluautomatska puška, automatska puška i streljivo.

Oko 14 sati policajci su zamijetili odbjeglog muškarca u središtu Bribira i krenuli za njim. Nakon prijetnje da će aktivirati bombu Bribirac je to i učinio te poginuo na mjestu eksplozije, a jedan od dvojice policajaca lakše je ranjen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙