FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanski pjevač Robie Williams brani Kate Moss

BERLIN, 7. listopada 2005. (Hina/AP) - Britanski pop pjevač RobbieWilliams izjavio je u petak da supermodel Kate Moss nepošteno napadajuzbog konzumacije kokaina.
BERLIN, 7. listopada 2005. (Hina/AP) - Britanski pop pjevač Robbie Williams izjavio je u petak da supermodel Kate Moss nepošteno napadaju zbog konzumacije kokaina.

"Ne bi me uopće iznenadilo da je pokušala izvršiti samoubojstvo nakon svega što su napisale novine", rekao je Williams na predstavljanju svog novog albuma "Intensive Care".

Po njegovim riječima, Moss je bila istaknuta u medijima "koji imaju puno toga za reći". "Govorimo ženi koja nikada nikome nije naudila i koja se nikad nije pretvarala da je nešto drugo", rekao je Williams.

Međutim, unatoč skandalu oko njezine konzumacije droga, Kate Moss ponovo resi naslovnicu jednog modnog časopisa: utjecajan američki modni magazin "W" na naslovnu stranicu svog broja za studeni stavio je britansku mankenku koja je trenutno na liječenju ovisnosti u za to specijaliziranoj klinici.

Magazin predstavlja Kate Moss na osam stranica. Direktor časopisa "W" Dennis Freedman kazao je kako je samo po sebi razumljivo da njegova kuća podupire manekenku unatoč njezinim problemima s drogama. "Kate Moss bila je inspiracija za naš časopis i naše fotografe i godinama je iskazivala potpunu lojalnost našoj kući. Sada joj uzvraćamo tu lojalnost", rekao je Freedman.

Glavna urednica časopisa "W" Julie Belcove branila je 31-godišnju Kate Moss. Upravo je zbog svoje kompleksne ličnosti koja se zrcali na njenom licu, top-model Moss toliko privlačna, rekla je Belcove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙