FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren osječki "Jesenski sajam"

OSIJEK, 6. listopada 2005. (Hina) - U Osijeku je danas otvoren 8.Jesenski sajam, na kojem će se do 9. listopada predstaviti više od 120izlagača iz Hrvatske i inozemstva.
OSIJEK, 6. listopada 2005. (Hina) - U Osijeku je danas otvoren 8. Jesenski sajam, na kojem će se do 9. listopada predstaviti više od 120 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Na oko 5.000 četvornih metara otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora izloženi su, pored ostalog, proizvodi i usluge iz poljoprivrede, prehrambene industrije, izgradnje i opremanja domova.

Održat će se veliki broj prezentacija, a Savez pčelara Osječko-baranjske županije, u sklopu Sajma, pod pokroviteljstvom Županije, grada Osijeka i osječke Županijske komore, organizira pčelarske dane, s nekoliko stručnih skupova i predavanja.

Pozdravljajući izlagače i goste osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo kazao je kako se broj izlagača svake godine povećava te da se stoga nameće potreba za većim sajamskim prostorom.

Otvarajući Jesenski sajam osječki dogradonačelnik Gordan Matković ocijenio je kako je riječ o priredbi koja je apsolutno potrebna gradu i županiji.

Istaknuo je kako će neki od gospodarskih projekata gradske vlasti u idućem razdoblju biti ulazak grada u vlasništvo osječke Slobodne zone te osnivanje tri gospodarske zone na gradskom području.

Organizatori Jesenskog sajma su tvrtka "Osječki sajam" i grad Osijek.

(Hina) xivuc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙