FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na ZV-u od 27. do 30 rujna sajmovi EMAT i INTERPROTEX

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 27.do 30. rujna održat će se međunarodni sajam okoliša, ekotehnologije ikomunalne opreme 'EMAT' i međunarodni sajam zaštite osoba i imovine'INTERPROTEX'.
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 27. do 30. rujna održat će se međunarodni sajam okoliša, ekotehnologije i komunalne opreme 'EMAT' i međunarodni sajam zaštite osoba i imovine 'INTERPROTEX'.

Sajam EMAT održava se drugi put. Riječ je o bienalnoj priredbi, na lčijem su programu ove godine prezentacije novih sustava i proizvoda za zaštitu od onečišćenja zraka, voda i tla te upoznavanje s tehnologijama za održivi razvoj, doznaje se na ZV-u.

Unutar sajma održat će se niz stručnih skupova i seminara, kao što su 'Zdravstvena ekologija', 'Izazovi strategija zaštite okoliša i održivog zdravlja', 'Važnost informacija o okolišu', 'Održivi razvoj i željeznica' i drugi.

Na sajmu INTERPROTEX, na kojem će biti predstavljene novosti u tehnologiji zaštite ljudi i imovine, očekuje se sudjelovanje 200 izlagača na oko 10 tisuća četvornih metara izložbene površine.

Sajam je sastavljen od tri tematske cjeline: zaštita na radu i zaštita od požara, tjelesna, tehnička mehanička zaštita te stručna udruženja iz zaštitarske branše.

Stručna javnost i posjetitelji moći će vidjeti i novosti u metodama antiterorističkog djelovanja, sprečavanja trgovanja ljudima i razminiranju.

Održat će se i Dan policije, o organizatori posebno najavljuju nastup Ministarstva za civilnu zaštitu, hitna stanja i pomoć pri katastrofama Ruske federacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙