FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Big Pussy iz Sopranosa priznao napad na djevojku i nagodio se s tužiteljstvom

NEW YORK, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Glumac Vincent Pastore,poznat po ulozi jednog od mafijaša u serijalu Sopranosi, pristao je uponedjeljak nagoditi se s tužiteljstvom i priznati krivnju za pokušajnapada na svoju djevojku te dobrovoljno otići na tečaj svladavanjagnjeva i agresivnosti.
NEW YORK, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Glumac Vincent Pastore, poznat po ulozi jednog od mafijaša u serijalu Sopranosi, pristao je u ponedjeljak nagoditi se s tužiteljstvom i priznati krivnju za pokušaj napada na svoju djevojku te dobrovoljno otići na tečaj svladavanja gnjeva i agresivnosti.

Pastore, 59-godišnjak koji u velikom televizijskom hit serijalu Sopranos igra debeljuškastog Big Pussyja uhićen je u travnju ove godine nakon što ga je njegova djevojka Lisa Regina optužila da ju je udario u glavu, zgrabio za kosu i izbacio ju iz automobila tako snažno da je pala na tlo.

U svibnju je Pastore odbacio ponudu za nagodbu, no, kako je rekao, predomislio se nakon što je u srpnju operirao srce.

Uz pohađanje tečaja na kojemu bi trebao naučiti kako svladati ljutnju i agresiju Pastore je dužan 10 dana raditi društveno koristan posao.

Tužiteljstvo ga je na početku optužilo po dvije točke za napad i uznemiravanje za što je mogao biti kažnjen s više od godine dana zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙