FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Morgan Freeman otvorio aukciju za žrtve uragana

NEW YORK, 3. rujna 2005. (Hina/AP) - Američki oskarovac, glumac MorganFreeman pokrenuo je i otvorio u petak aukciju na internetskimstranicama koja bi trebala omogućiti prikupljanje novaca za američkijug što ga je pogodio uragan Katrina.
NEW YORK, 3. rujna 2005. (Hina/AP) - Američki oskarovac, glumac Morgan Freeman pokrenuo je i otvorio u petak aukciju na internetskim stranicama koja bi trebala omogućiti prikupljanje novaca za američki jug što ga je pogodio uragan Katrina.

Internetska stranica za pomoć otvorena je u sklopu web-stranice Charity Folks i trajat će do 16. rujna.

Korisnici će, među ostalim, dobiti priliku prisustvovati snimanju predstojećeg Freemanova filma "Un Unfinished Life", te će moći kupiti predmete koji su se koristili tijekom snimanja raznih filmova. Prikupljeni novac bit će predan američkom Crvenom križu.

"Dobro je poznato da su Sjedinjene Države kad god se dogodila neka katastrofa bilo gdje u svijetu, uvijek spremno pomogle. Sada nam je pomoć potrebna kod kuće. Pozivam sve one koji to žele da se uključe i pomognu ovim ljudima", rekao je 68-godišnji glumac koji živi u okrugu delte Mississippija, koju, kako sam kaže, uragan na sreću nije zahvatio.

Glumac se i prošle godine angažirao na pomoći oko uspostavljanja Zaklade za pomoć pogođenima na karipskim otocima što su ih pogodili uragani Ivan i Emily.

Iz američkog Crvenog križa priopćili su da su za pomoć žrtvama uragana Katrine do sada uspjeli prikupiti 21 milijun dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙