FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Središnja tema IBM foruma "poslovanje na zahtjev"

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Informatička tvrtka IBM Hrvatskapredstavila je danas program trećeg po redu IBM foruma koji će seodržati od 21. do 23. rujna u Umagu, a čija će središnja tema biti"poslovanje na zahtjev".
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Informatička tvrtka IBM Hrvatska predstavila je danas program trećeg po redu IBM foruma koji će se održati od 21. do 23. rujna u Umagu, a čija će središnja tema biti "poslovanje na zahtjev".

Također će biti riječi i o poslovnim IT uslugama, informatičkim trendovima u maloprodajnoj industriji i drugim temama, istaknuto je.

Posebnost ovogodišnje konferencije je proslava desete obljetnice IBM-a Hrvatska te obilježavanje više od 70 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu.

Predavanja i prezentacije na ovogodišnjem Forumu bit će podijeljeni na tri konferencijska niza nazvana Hardver "na zahtjev", softver "na zahtjev" i Usluge "na zahtjev" na kojima će više od 40 stručnjaka IBM-a Hrvatska predstaviti nova dostignuća u IT sektoru.

Na forumu će sudjelovati, kako je najavljeno, predstavnici državnih institucija, vodećih banaka i drugih velikih IT kompanija. Prema najavama iz IBM Hrvatska, očekuje se između 350 i 400 sudionika iz domaćeg IT i poslovnog sektora.

Glavni direktor IBM-a Hrvatska Ivan Vidaković smatra da bitan faktor uspjeha i kvalitete IBM-a leži upravo u integraciji njihovog intelektualnog kapitala, vještina, iskustva i tehnologija s kvalitetom dugogodišnjih strateških partnera. Dodao je da bi forum trebao naglasiti primjene koncepta "poslovanja na zahtjev" u svakodnevnoj transformaciji hrvatskih poslovnih sustava i javnih institucija, a u cilju ukupnog povećanja konkurentnosti Republike Hrvatske.

Na forumu će biti riječi i o trendu na hrvatskom tržištu IT usluga, odnosno pomaku fokusa tog tržišta sa hardverskih i softverskih proizvoda na informatička rješenja koja se primjenjuju u poslovnim sustavima. Bit će predstavljen i nedavno započeti projekt implementacije SAP-a u Ini.

Posjetitelji će prvi put moći vidjeti i putujući IBM-ov kamion s najsuvremenijim IBM proizvodima i rješenjima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙