FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Scorseseov film o Dylanu na britanskoj televiziji

LONDON, 26. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Do sada neobjavljene snimkeameričkog kantautora Boba Dylana bit će prikazane u ponedjeljak nabritanskoj televiziji, a njegovi su obožavatelji dobili i bonus učinjenici da je taj posljednji dokumentarac o njihovom idolu režiraoMartin Scorsese.
LONDON, 26. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Do sada neobjavljene snimke američkog kantautora Boba Dylana bit će prikazane u ponedjeljak na britanskoj televiziji, a njegovi su obožavatelji dobili i bonus u činjenici da je taj posljednji dokumentarac o njihovom idolu režirao Martin Scorsese.

Dijelovi filma "No Direction Home - Bob Dylan" fascinirat će mnoge obožavatelje kantautora i to ne samo snimka Dylana iz 1966. dok je svirao pred publikom koja je izviždala njegovu odluku da elektrificira svoj glazbu.

Dvodijelni film se sastoji od flashbackova koji prikazuju Dylana kao mladića sa američkog srednjeg zapada kako se razvija i zauzima dominantnu poziciju u američkoj folk glazbi.

Uz mladog Dylana na filmu se može vidjeti i Joan Baez kao njegova ljubavna i glazbena partnerica te pjesnik Allen Ginsberg.

Drugi dio prati Dylana kada je već postao zvijezda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙