FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U posljednja 24 sata osmero poginulih na hrvatskim prometnicama

ZAGREB, 24. rujna 2005. (Hina) - U posljednja 24 sata na hrvatskimprometnicama smrtno je stradalo osmero ljudi, izvijestio je večerasglasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zlatko Mehun iponovio upozorenje MUP-a svim vozačima da voze oprezno i da sepridržavaju svih prometnih propisa.
ZAGREB, 24. rujna 2005. (Hina) - U posljednja 24 sata na hrvatskim prometnicama smrtno je stradalo osmero ljudi, izvijestio je večeras glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zlatko Mehun i ponovio upozorenje MUP-a svim vozačima da voze oprezno i da se pridržavaju svih prometnih propisa.

U teškoj prometnoj nesreći što se oko 21 sat dogodila na cesti Donji Miljani-Bistrica nedaleko Slatine iz još neutvrđenih razloga došlo je do sudara teretnoga vozila i autobusa u kojemu su, prema prvim podatcima, smrtno stradale tri osobe, a više ih je teže ili lakše ozlijeđeno, rekao je Mehun.

Osim te prometne nesreće, u posljednja 24 sata prometne nesreće sa smrtnim posljedicama dogodile su i na području riječke, splitske i zagrebačke Policijske uprave.

U Rijeci je u naletu automobila smrtno stradao pješak, a jedna je osoba poginula u Čavlima nakon slijetanja automobila s kolnika.

Rano jutros u Kaštelima smrtno je stradalo dvoje mladih ljudi u sudaru teretnoga vozila i osobnoga automobila, dok je u Zagrebu život izgubila jedna osoba zbog slijetanja vozila s kolnika, izvijestio je glasnogovornik MUP-a Mehun, apelirajući na vozače da vožnju prilagode uvjetima na kolnicima te da se pridržavaju svih prometnih propisa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙