FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Poginuo malodobni motociklist

ŠIBENIK, 11. rujna 2005. (Hina) - Malodobni motociklist iz Brodaricepoginuo je u prometnoj nesreći jutros oko 4 sata na lokalnoj cestiRažine-Brodarica u neposrednoj blizini Šibenika, a malodobni putnik namopedu teško je ozlijeđen, izvijestila je šibenska policija.
ŠIBENIK, 11. rujna 2005. (Hina) - Malodobni motociklist iz Brodarice poginuo je u prometnoj nesreći jutros oko 4 sata na lokalnoj cesti Ražine-Brodarica u neposrednoj blizini Šibenika, a malodobni putnik na mopedu teško je ozlijeđen, izvijestila je šibenska policija.

Do nesreće je došlo kad je 26-godišnji A.T. iz Šibenika pod utjecajem alkohola osobnim automobilom Alfa Romeo zbog nepropisne vožnje sredinom kolnika prešao na lijevi prometni trak i sudario se s mopedom "Piaggio".

Mopedom je, bez vozačke dozvole i bez zaštitne kacige, vozio malodobni vozač iz Brodarice koji je, zbog siline udara, poginuo na mjestu nesreće. Putnik na mopedu, malodobni mladić s otoka Krapnja, u nesreći je teško ozlijeđen i zadržan je u šibenskoj Općoj bolnici na liječenju.

Po nalogu istražnog suca tijelo poginulog vozača mopeda prevezeno je na Odjel patologije radi obdukcije.

Policija je najavila da će protiv vozača Alfa Romea koji je skrivio nesreću podnijeti kaznenu prijavu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙