FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novak: Vozača koji je pregazio policajca teretit će se za teško ubojstvo

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Vozača koji je sinoć pregaziopolicajca i pobjegao s mjesta nesreće teretit će se za teško ubojstvo,izjavio je danas zamjenik načelnika zagrebačke policije DubravkoNovak.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Vozača koji je sinoć pregazio policajca i pobjegao s mjesta nesreće teretit će se za teško ubojstvo, izjavio je danas zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak.

Na mjestu nesreće nema tragova kočenja što pokazuje da se mladić nije ni pokušao zaustaviti, pojasnio je Novak. Dodao je da vozač, uhićen pola sata nakon zločina kada se ipak vratio na mjesto nesreće, u krvi nije imao tragova alkohola ili droga.

Inače, policiji je od ranije poznat zbog droge, rekao je Novak. Neslužbeno se doznaje da je riječ o 24-godišnjem Goranu K.

Nastradali policajac Dejan Kapetanović bio je otac sedmogodišnje djevojčice. Ubijen je nekoliko minuta poslije ponoći u Gornjoj Gredi kada ga je neregistriranim "opel kadetom" udario vozač kojega je pokušao zaustaviti.

"Policajac na dužnosti sa željom da spriječi bahate trkače u gluho doba noći izgubio je glavu za plaću od 3500 do 4000 kuna", kazao je Novak.

Zagrebačka policija će pokušati što je više moguće pomoći obitelji stradalog policajca, dok će troškove njegova sprovoda snositi MUP, rekao je Novak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙