FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dječak i majka lakše ozlijeđeni u padu skele

ZAGREB, 24. rujna 2005. (Hina) - Jedanaestogodišnji dječak i njegovamajka lakše su ozlijeđeni jučer poslijepodne kad se na njih uKačićevoj ulici srušila skela postavljena ispod derutnog balkonazgrade zbog opadanja žbuke sa zida, doznaje se danas u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 24. rujna 2005. (Hina) - Jedanaestogodišnji dječak i njegova majka lakše su ozlijeđeni jučer poslijepodne kad se na njih u Kačićevoj ulici srušila skela postavljena ispod derutnog balkona zgrade zbog opadanja žbuke sa zida, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Djetetu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, koja se nalazi u neposrednoj blizini Kačićeve ulice gdje se dogodio nesretan slučaj.

Liječnici su utvrdili da je dječak zadobio ogrebotinu i hematom na natkoljenici lijeve noge, dok je njegova 46-godišnja majka prošla s hematomom na glavi.

Policija je izvijestila da se skela srušila na slučajne prolaznike iz još neutvrđenog razloga, a zasad joj nisu poznati ni vlasnik niti izvođač radova.

Skela je manje oštetila dva automobila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙