FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječak zbog vožnje biciklom bez pratnje odraslih u životnoj opasnosti

KARLOVAC, 5. rujna 2005. (Hina) - Ozljede opasne po život zadobio jesedmogodišnji dječak koji je vozeći bicikl bez pratnje odraslih i bezzaštine kacige udario u auto sinoć u Donjoj Rečici kod Karlovca,doznaje se danas u karlovačkoj policiji.
KARLOVAC, 5. rujna 2005. (Hina) - Ozljede opasne po život zadobio je sedmogodišnji dječak koji je vozeći bicikl bez pratnje odraslih i bez zaštine kacige udario u auto sinoć u Donjoj Rečici kod Karlovca, doznaje se danas u karlovačkoj policiji.

Dječak je u nesreći zadobio nagnječenje mozga, i dalje je bez svijesti i životno ugrožen, ali je moguć i potpuni oporavak, rekla je dežurna liječnica Jedinice intenzivne medicine karlovačke bolnice Snježana Gučanin.

Policija je danas izvijestila da je dječak vozio bicikl bez zaštitne kacige. Nesreća se dogodila u 19,10 sati kada dječak pri ulasku u raskrižje nije stao na znak obaveznog zaustavljanja, te je oduzevši prvenstvo prolaza osobnom vozilu i udario u nj.

Vozilom je upravljala 35-godišnja vozačica koja je zajedno s vozilom sletjela u odvodni kanal uz cestu, ali nije ozlijeđena.

U Postaji prometne policije doznaje se da je dječak javnim prometnicama vozio bicikl bez pratnje odrasle punoljetne osobe, što je kažnjivo, te da policija utvrđuje odgovornost roditelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙