FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP produljio rok za ponude za Kaštelansku rivijeru

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis

HFP produljio rok za ponude za Kaštelansku rivijeru

Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) produljio je rok za podnošenje ponuda za kupnju 70,73 posto dionica hotelske tvrtke Kaštelanska rivijera iz Kaštel Starog s 26. rujna do 10. listopada kako bi ponuditeljima pružili dovoljno vremena za obavljanje 'due dilligencea' u toj tvrtki.

Produljenje toga roka HFP je danas objavio i u dnevnom tisku, uz naznaku da se ponude dostavljaju do 14 sati 10. listopada.

Ostali uvjeti u natječaju, koji je objavljen krajem srpnja, nisu se mijenjali.

Početna oglašena cijena za većinski dionički paket Kaštelanske rivijere je 17,76 milijuna kuna, što je 40 posto njegove nominalne vrijednosti.

Od potencijalnih se ponuditelja očekuje zadržavanje svih 62 zaposlenika na rok od najmanje godinu dana od potpisivanja kupoprodajnog ugovora, program ulaganja i poslovni plan za narednih pet godina te ispunjavanje ostalih standardnih uvjeta prodaje.

U sastavu Kaštelanske rivijere je hotel Palace s dvije zvjezdice (koji se sastoji iz tri djela) te zemljišna čestica Plavi Jadran. Objekti su udaljeni 4 kilometra od Zračne luke Split i 15 kilometara od grada Splita.

U natječaju se navodilo i kako je krajem prošle godine ukupna aktiva Kaštelanske rivijere iznosila 72,84 milijuna kuna, dok su ukupne obveze društva istodobno iznosile 47,26 milijuna kuna.

Produljenje roka za podnošenje ponuda za Kaštelansku rivijeru ujedno je drugo HFP-ovo produljenje roka za hotele u zadnjih tjedan dana. Prošlog je tjedna, naime, produljen rok i za podnošenje ponuda za kupnju hotela Park u Crikvenici, i to sa 20. rujna do 7. listopada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙