FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska brodogradilišta na izložbi u Rusiji

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvugospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković boravit će 27.rujna u radnom posjetu Ruskoj Federaciji kojom prilikom će posjetiti8. međunarodnu izložbu "NEVA", posvećenu brodogradnji, pomorskoj ilučkoj djelatnosti te iskorištavanju prirodnih resursa mora,izviješteno je iz tog ministarstva.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković boravit će 27. rujna u radnom posjetu Ruskoj Federaciji kojom prilikom će posjetiti 8. međunarodnu izložbu "NEVA", posvećenu brodogradnji, pomorskoj i lučkoj djelatnosti te iskorištavanju prirodnih resursa mora, izviješteno je iz tog ministarstva.

Izložba se održava od 26. do 29. rujna u St. Petersburgu, na kojoj, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske brodogradnje - Jadranbrod, izlaže sedam hrvatskih brodogradilišta i 10 proizvođača brodske opreme.

Na organiziranom zajedničkom nastupu hrvatskih izlagača Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska brodogradnja rade još od 1999. godine. Budući da se sajam održava svake druge godine, ovo je četvrti takav hrvatski nastup. Ove godine također će se obilježiti 40 godina rada Hrvatske brodogradnje - Jadranbrod u Ruskoj Federaciji.

Vranković će se susresti i s generalnim direktorom državnog poduzeća "Admiralitetska brodogradilišta" Vladimirom Leonidovićem Aleksandrovom te razgovarati o daljnjim mogućnostima unapređenja suradnje na području brodogradnje.

Hrvatska brodogradnja danas zauzima šesto mjesto na svijetu prema narudžbama izraženim u nosivosti (TDW), iza Južne Koreje, Japana, Kine, Njemačke i Taiwana.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙