FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Misija OECD-a u radnom posjetu Prtenjači

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Odbora za financije idržavni proračun Hrvatskog sabora Šime Prtenjača primio je danas uradni posjet članove Misije OECD-a koja će izraditi izvješće i u njemupredstaviti cijeli proračunski proces radi usporedbe s drugimčlanicama OECD-a.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Odbora za financije i državni proračun Hrvatskog sabora Šime Prtenjača primio je danas u radni posjet članove Misije OECD-a koja će izraditi izvješće i u njemu predstaviti cijeli proračunski proces radi usporedbe s drugim članicama OECD-a.

Razgovarali su o načinu donošenja Državnog proračuna, proceduri donošenja Zakona o izvršenju proračuna i način na koji Sabor razmatra izvršenje proračuna, postupcima i raspravama oko godišnjih financijskih izvješća, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Bilo je riječi i o ulozi Odbora vezano uz Izvješća Državnog ureda za reviziju.

Članove Misije OECD-a (Organizacije za gospodarsku suradnju i razvoj) zanimala je i Odluka o privremenom financiranju, ukoliko se proračun ne donese do kraja godine, te koliko je često ta odluka morala biti primjenjivana, stoji uz ostalo u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙