FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Podravki" Zlatna kuna županijske gospodarske komore

KOPRIVNICA, 20. rujna 2005. (Hina) - Na svečanoj sjednici Gospodarskogvijeća Hrvatske gospodarske komore Koprivničko-križevačke županije uKoprivnici danas su dodijeljene godišnje nagrade Zlatna kunanajuspješnijim poduzećima na tom području.
KOPRIVNICA, 20. rujna 2005. (Hina) - Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici danas su dodijeljene godišnje nagrade Zlatna kuna najuspješnijim poduzećima na tom području.

Prehrambena industrija "Podravka" nagrađena je kao najuspješnije veliko trgovačko društvo u tom kraju i vodeća prehrambena industrija u Hrvatskoj.

Najuspješnijim srednjim trgovačkim društvom proglašeno je poduzeće "Lasselberger - Knauf" d.o.o. sa sjedištem u Đurđevcu, koje se potvrdilo kao ugledan prozvođač gotovih građevinskih materijala.

Županijskom Zlatnom kunom nagrađeno je križevačko poduzeće "Elektro-Čelik" d.o.o. kao najuspješnije malo trgovačko društvo za projektiranje transportnih i elektromontažnih sustava.

U kategoriji banaka Zlatnu kunu dobila je "Podravska banka " d.d. iz Koprivnice, dok je križevačka građevinska industrija "Radnik" nagrađena za poseban doprinos razvoju gospodarstva u Koprivničko-križevačkoj županiji u povodu 55. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj i 25. obljetnice rada u Njemačkoj.

(Hina) xonov yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙