FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog vjetra zatvorena dionica Jadranske magistrale

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra dionicaJadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog zatvorena jeza I. skupinu vozila - motocikle, vozila sa kamp-prikolicom i autobusena kat, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra dionica Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog zatvorena je za I. skupinu vozila - motocikle, vozila sa kamp-prikolicom i autobuse na kat, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Na A6 Rijeka-Zagreb, od tunela Tuhobić do čvora Kikovica puše jak vjetar, dok na dionici od čvora Delnice do čvora Vrbovsko, magla mjestimice smanjuje vidljivost.

HAK upozorava vozače na mokre i skliske kolnike u istočnoj Slavoniji, mjestimice u gorskim predjelima i u unutrašnjosti zemlje. Također upozorava vozače na pozorniju vožnju dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana pojačan je teretni promet na izlazu iz zemlje, a na ostalim prijelazima sva vozila prometuju redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙