FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na dijelovima autoceste Rijeka-Zagreb jak vjetar i magla

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb odtunela Tuhobić do čvora Kikovica puše jak vjetar, dok na dionici odčvora Delnice do čvora Vrbovsko, magla mjestimice smanjuje vidljivost,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do čvora Kikovica puše jak vjetar, dok na dionici od čvora Delnice do čvora Vrbovsko, magla mjestimice smanjuje vidljivost, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

HAK upozorava vozače na mokre i skliske kolnike u kontinentalnom dijelu zemlje, gorskim predjelima, na području Splita i mjestimice na području Kvarnera. Također upozorava vozače na pozorniju vožnju dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Na A6 Rijeka-Zagreb obnavlja se kolnik na dionici Kikovica-vijadukt Melnik, pa se u smjeru Zagreba vozi preticajnim trakom.

Na dionici A1 Vrpolje-Prgomet-Dugopolje, zbog redovnog održavanja u tunelu Konjsko, zatvoren je preticajni trak u smjeru Zagreba.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici zatvoren je vozni i zaustavni trak pa se od Buzina do motela Plitvice u vrijeme pojačanog prometa vozi vrlo sporo.

Na graničnom prijelazu Macelj povremeno je pojačan teretni promet na izlazu iz zemlje, no duža čekanja nisu zabilježena. Na ostalim prijelazima promet se odvija redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙