FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste posvuda mokre i skliske, pojačan promet iz smjera mora

ZAGREB, 18. rujna 2005. (Hina) - Kiša pada u gotovo cijeloj Hrvatskoj,pa su ceste mokre i skliske, promet je pojačan na cestama iz smjeramora prema unutrašnjosti, ali za sada još nema zastoja, izvijestio jepopodne u 15,15 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 18. rujna 2005. (Hina) - Kiša pada u gotovo cijeloj Hrvatskoj, pa su ceste mokre i skliske, promet je pojačan na cestama iz smjera mora prema unutrašnjosti, ali za sada još nema zastoja, izvijestio je popodne u 15,15 sati Hrvatski auto-klub.

Na izlasku iz autoceste A1 u Lučkom otvoreno je 12 prometnih staza, pa se unatoč većem priljevu vozila ne čeka dugo za plaćanje cestarine.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici zatvoren je vozni i zaustavni trak pa se od Buzina do motela Plitvice vozi samo pretjecajnim. Zbog velike gužve ta se dionica prolazi vrlo sporo. Da bi se izbjegla gužva potrebno je koristiti izlaz Zagreb jug ili Zagreb zapad te voziti kroz grad.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale Senj-Sv. Marija Magdalena i Bakar-Novi Vinodolski zbog bure ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.

Krčki je most otvoren za sve skupine vozila.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-Čvor Delnice, puše olujni vjetar između tunela Tuhobić i čvora Kikovica. Na istoj autocesti zbog olujnih udara vjetra na snazi je zabrana za teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima.

Na graničnim prijelazima Rupa, Plovanija i Kaštel pojačan je putnički promet na izlazu iz Hrvatske, a na prijelazima Stara Gradiška, Županja i Bajakovo na ulasku u Hrvatsku.

Trajekti za otok Pag plove na dužoj relaciji Prizna-Stara Novalja. Zbog jačeg priljeva vozila u pristanište u Staroj Novalji savjetuje se korištenje Paškog mosta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙