FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, ponegdje magla

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj prometje slabe gustoće i teče bez zastoja, a zbog jakog vjetra na dijeluMarune-Zadar 2, te na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, od vijaduktaBožići do tunela Sv. Rok, prometuje se usporeno, izvijestio je jutrosu 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet je slabe gustoće i teče bez zastoja, a zbog jakog vjetra na dijelu Marune-Zadar 2, te na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, od vijadukta Božići do tunela Sv. Rok, prometuje se usporeno, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Jak vjetar puše i na dionici od Kikovice do tunela Tuhobić na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Slavoniji, središnjoj Hrvatskoj, kroz Liku i na području Delnica, a na dionici autocesti A1 Zagreb-Split ima je od tunela Mala Kapela do tunela Sv. Rok na autocesti A1 Zagreb-Split.

Magle ima i duž cijele poluautoceste A2 Zagreb-Macelj te na dijelu od Ivanić Grada do Slavonskog Broda na A3 Bregana-Lipovac i od Svete Nedelje do Bregane.

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Do 2. rujna, zbog radova bit će zatvorena dionica D 5, Veliki Zdenci-Končanica svaki dan od 8 do 18 sati. Vozit će se obilazno: Veliki Zdenci-Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Daruvar.

Do 10. rujna, zbog radova je zatvorena dionica ceste D 41 Gola-Gotalovo, pa se vozi obilazno kroz Repaš i Molve.

Do daljnjeg je zatvoren dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer: Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na graničnim prijelazima prometuje se uglavnom bez čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙