FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar Kitarović razgovarala sa švedskom kolegicom

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je unedjelju, na margini zasjedanja 60. sjednice Opće skupštineUjedinjenih naroda u New Yorku, na radnoj večeri ministrica vanjskihposlova koju je upriličila švedska ministrica vanjskih poslova LailaFreivalds.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je u nedjelju, na margini zasjedanja 60. sjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, na radnoj večeri ministrica vanjskih poslova koju je upriličila švedska ministrica vanjskih poslova Laila Freivalds.

Kako je u ponedjeljak priopćeno iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, ministrice su raspravljale o suzbijanju trgovine ljudima, pomoći žrtvama i poštivanju njihovih ljudskih prava. Tijekom sastanka razmijenjena su iskustva u svrhu što uspješnijeg sprječavanja trgovine ljudima, s posebnim naglaskom na trgovinu ženama i djecom.

Ministrica Grabar-Kitarović bit će domaćica susreta ministrica vanjskih poslova koji će se održati na idućem zasjedanju Komisije za ljudska prava Ujedinjenih naroda u Ženevi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙