FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veleposlanik Ramsden: Nije bilo prijetnji

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Britanski veleposlanik John Ramsden uponedjeljak je kazao kako britansko veleposlanstvo nije primilo ikakveprijetnje uoči eksplozije u uredu za poštu veleposlanstva u kojoj je uponedjeljak ujutro lakše ranjen jedan djelatnik veleposlanstva, inačehrvatski državljanin.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Britanski veleposlanik John Ramsden u ponedjeljak je kazao kako britansko veleposlanstvo nije primilo ikakve prijetnje uoči eksplozije u uredu za poštu veleposlanstva u kojoj je u ponedjeljak ujutro lakše ranjen jedan djelatnik veleposlanstva, inače hrvatski državljanin.

Upitan na konferenciji za novinare ispred zgrade veleposlanstva u Zagrebu je li veleposlanstvo primilo kakve prijetnje ili upozorenje da će doći do ovog napada, Ramsden je odgovorio negativno naglasivši da, dok je istraga u tijeku, ne može komentirati više ovaj incident.

"Nismo, i ne možemo komentirati", kazao je Ramsden.

On je potvrdio novinarima da je ujutro u 7,30 sati u eksploziji u uredu za primitak poštanskih pošiljki u zgradi britanskog veleposlanstva jedan djelatnik veleposlanstva lakše ozlijeđen te se zahvalio hrvatskim vlastima na brzoj reakciji.

"Mogu potvrditi da je eksplozivna naprava eksplodirala u odjelu za poštu oko 7,30 ujutro. Jedan od mojih kolega je lakše ozlijeđen", rekao je Ramsden u izjavi novinarima okupljenima ispred zgrade veleposlanstva u Zagrebu.

Hrvatska policija odmah je reagirala i došla na mjesto događaja i kriminalistička obrada je u tijeku, dodao je britanski veleposlanik.

"Želim zahvaliti ministarstvu unutarnjih poslova na pomoći koju su nam pružili. Također želim zahvaliti hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu i svim dužnosnicima koji su se odmah javili", kazao je Ramsden.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙