FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Keleminec optužio HSP za napad, Đapić odbacuje optužbe

OSIJEK, 17. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskih pravaša -Hrvatski pravaški pokret Dražen Keleminec optužio je večeras Hrvatskustranku prava (HSP) da je "organizirala napad na njega i još trojicučlanova stranke" koji su trebali održati konferenciju za novinare uosječkom hotelu "Royal", no predsjednik HSP-a Ante Đapić odbacio jeoptužbe.
OSIJEK, 17. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskih pravaša - Hrvatski pravaški pokret Dražen Keleminec optužio je večeras Hrvatsku stranku prava (HSP) da je "organizirala napad na njega i još trojicu članova stranke" koji su trebali održati konferenciju za novinare u osječkom hotelu "Royal", no predsjednik HSP-a Ante Đapić odbacio je optužbe.

Keleminec je Hini izjavio da su ih "dvojica Đapićevih HSP-ovaca fizički spriječila da održe konferenciju" zbog čega su nakon napada, u kojem su on i njegovi stranački kolege zadobili povrede, konferenciju održali u obližnjem hotelu "Central". Cijeli smo slučaj prijavili policiji, kazao je.

Keleminec je ustvrdio da je HSP u strahu od Hrvatskih pravaša u čije je redove prešlo već tisuću članova HSP-a, a mnogi ogranci diljem Hrvatske to najavljuju, jer se "ne mire s Đapićevom politikom prema SDP-u i srpskom pitanju".

Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavio je pak večeras Hini kako prvi puta čuje da su Hrvatski pravaši trebali održati konferenciju za novinare u Osijeku dodavši kako "s gnušanjem odbija svaku insinuaciju da je bilo kakav izgred povezan s HSP-om".

"Smiješne su i izjave o prelascima članova HSP-a u stranku dotičnog predsjednika kojega ne želim niti komentirati", kazao je Đapić.

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj potvrdili su da je Keleminec večeras oko 19 sati prijavio fizički napad, te naveli da postupaju po dojavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙