FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opljačkani češki i mađarski bračni par

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Na parkiralištu Motela "Plitvice" uLučkom jutros je opljačkana češka obitelj, a jučer na parkiralištu kodnaplatnih kućica u Svetom Ivanu Zelini mađarski bračni par,izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Na parkiralištu Motela "Plitvice" u Lučkom jutros je opljačkana češka obitelj, a jučer na parkiralištu kod naplatnih kućica u Svetom Ivanu Zelini mađarski bračni par, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.

Češki bračni par vraćao se s mora s dvoje male djece, a jutros u šest sati zaustavili su se na parkiralištu Motela "Plitvice". Muž je otišao u zahod, a žena i djeca ostali su u automobilu. Žena je primijetila da im je prišao muškarac s namjerom da im ispusti zadnju gumu. Pokušala ga je otjerati, no on je iskoristio priliku i u jednom trenutku iz automobila uzeo torbicu s novcem i dokumentima. U torbici je bilo nešto čeških kruna i eura u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Policija traga za razbojnikom u dobi oko 35 godina, visokim oko 180 centimetara, jače tjelesne građe, kraće crne kose i crnoputim, koji vozi crnu škodu octaviju.

U Svetom Ivanu Zelini na parkiralištu kod naplatnih kućica jučer oko pet sati opljačkan je mađarski bračni par. Naime, nepoznati je počinitelj 50-godišnju Mađaricu pitao za smjer prema Zagrebu te je pobjegao kada mu je odgovorila. To je bilo sumnjivo njezinu mužu pa je pogledao u automobil i primijetio da na suvozačevu mjestu nema torbice s novcem i dokumentima. Potrčao je za razbojnikom, ali ga nije uhvatio. Torbica s dokumentima uskoro je pronađena na gradilištu na području Sesveta i vraćena je vlasnicima. Šteta je nekoliko tisuća kuna, rečeno je u policiji.

Razbojnik je u dobi između 20 i 25 godina, visok je 175 centimetara, mršav, neobrijan i zapušten, rijetke kratke smeđe kose, odjeven u crvenu jaknu s bijelim natpisom i traperice.

Policija je izvijestila i da je danas oko 13 sati u kladionici "Žderić" na Jordanovcu nepoznati razbojnik, nemaskiran, prijeteći pištoljem dvjema zaposlenim djevojkama, uzeo novac i pobjegao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙