FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga branitelja policije nezadovoljna što nije sudjelovala u predstavljanju Registra

SISAK, 15. rujna 2005. (Hina) - Zajednica udruga hrvatskih braniteljaDomovinskog rata policije Republike Hrvatske, koja okuplja bivše isadašnje policajce koji su sudjelovali u obrani Hrvatske u Domovinskomratu, izrazila je danas "nezadovoljstvo što nije pozvana, niti jesudjelovala na jučerašnjem predstavljanju Registra hrvatskihbranitelja".
SISAK, 15. rujna 2005. (Hina) - Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, koja okuplja bivše i sadašnje policajce koji su sudjelovali u obrani Hrvatske u Domovinskom ratu, izrazila je danas "nezadovoljstvo što nije pozvana, niti je sudjelovala na jučerašnjem predstavljanju Registra hrvatskih branitelja".

"Nije točno da su tom skupu nazočili svi predstavnici braniteljskih udruga jer je sastanak održan bez predstavnika naše zajednice", naveo je u priopćenju za javnost predsjednik Zajednice Vjekoslav Blažević.

Drži da je Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH morala biti obaviještena o održavanju tog sastanka i sudjelovati u njemu, jer "jedino predstavnik Zajednice ima legitimno pravo zastupati interese hrvatskih branitelja policije".

Blažević je napomenuo da je "udio policije u broju sudionika Domovinskog rata znatan te je zatražio od mjerodavnih ministarstava i Republičke koordinacije udruga iz Domovinskog rata da Zajednicu i njezine predstavnike ubuduće aktivno uključe u svoje aktivnosti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙