FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljski dućan svojim mušterijama nudi nagradni provod u bordelu

ELBLAG, 15. rujna 2005. (Hina/AFP) - Vlasnici jedne poljskeželjeznarije u kojoj se prodaju i predmeti za aktivnost "uradi sam"svojim su kupcima obećali jednosatni provod u obližnjoj javnoj kućiako u njihovu dućanu na materijal potroše 10.000 zlota (oko 2.500eura).
ELBLAG, 15. rujna 2005. (Hina/AFP) - Vlasnici jedne poljske željeznarije u kojoj se prodaju i predmeti za aktivnost "uradi sam" svojim su kupcima obećali jednosatni provod u obližnjoj javnoj kući ako u njihovu dućanu na materijal potroše 10.000 zlota (oko 2.500 eura).

"Naš je slogan 'Sve za što uspješniji posao, pa tko voli nek' izvoli'", rekao je šef dućana Bepol Roman Myszko koji se nalazi u sjevernom poljskom gradu Elblagu.

"U blizini je javna kuća, pa mi je pala na um ova 'posebna ponuda'", rekao je Myszko za France presse. "Vlasnica bordela došla je jedan dan u naš dućan po boju za ličenje zidova i četke. Znao sam čime se bavi pa sam joj iznio svoj prijedlog, a ona je pristala", objasnio je Myszko.

Do sada su dva kupca u Bepolu "zaradila" besplatne ulaznice za jednosatni provod u bordelu, no, prema dosadašnjim saznanjima, još ih nisu iskoristili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙