FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ribič umro loveći ribu koja mu je ukrala štap

BERLIN, 16. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Riba uhvaćena u jezeru naistoku Njemačke u blizini poljske granice ne samo da se oslobodila sudice nego je i 46-godišnjeg ribolovca odvukla u smrt, priopćila je uutorak policija u gradu Eisenhuettenstadtu.
BERLIN, 16. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Riba uhvaćena u jezeru na istoku Njemačke u blizini poljske granice ne samo da se oslobodila s udice nego je i 46-godišnjeg ribolovca odvukla u smrt, priopćila je u utorak policija u gradu Eisenhuettenstadtu.

Glasnogovornica policije izjavila je da je riba povukla ribički štap iz ruku nesretnog muškarca i odvukla ga oko 100 metara od obale jezera Kleinen Pohlitzer u okolici Eisenhuettenstadta. Čovjek je svukao odjeću i zaplivao za svojim štapom.

Svjedok kaže da je ribolovac došao do štapa koji je plutao na površini ali se odjednom prestao kretati. Svjedok je otplivao prema njemu kako bi mu pomogao i izvukao je ribolovca na obalu gdje je konstatirano da je umro, priopćila je policija.

"Znam da zvuči kao nevjerojatna priča ali ona se doista dogodila. Riba je izgleda bila sasvim obična", izjavila je glasnogovornica policije u Eisenhuettenstadtu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙