FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader bez komentara na napise oko Petrača

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader nije danas želiokomentirati medijske napise o odlasku i mogućim temama razgovorahrvatskih istražitelja s Hrvojem Petračem u Grčkoj rekavši da se nećemiješati u rad sudbenih organa i pravosuđa.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader nije danas želio komentirati medijske napise o odlasku i mogućim temama razgovora hrvatskih istražitelja s Hrvojem Petračem u Grčkoj rekavši da se neće miješati u rad sudbenih organa i pravosuđa.

"Neću se miješati u rad sudbenih organa i pravosuđa, svatko treba činiti svoj posao", kazao je Sanader odgovarajući na novinarska pitanja nakon Gospodarskog foruma, tradicionalnog razgovora članova Vlade s gospodarstvenicima na Jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu.

Premijer je ponovio da o detaljima Akcijskog plana ne može govoriti u javnosti radi uspjeha toga plana koji je, napominje, bitan za početak pregovora o ulasku Hrvatske u EU.

Ni ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin nije želio govoriti o detaljima. Rekao je kako ga malo smeta što mediji pokušavaju preduhitriti policijski posao.

Policija će odradi svoj posao, kazao je, napominjući da policija ima svoj način rada, te da posao treba ostaviti struci.

Hrvatski istražitelji idu obaviti taj razgovor važan i za provedbu Akcijskog plana, rekao je Kirin.

Ističe kako se mora poštovati procedura, kako su i Hrvatska i Grčka vezane međunarodnim ugovorima kojima su uz ostalo regulirani i načini izručenja, kako se to radi po međunarodnim tjeralicama i slično.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙