FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: Županijsko Poglavarstvo o gubitcima u zdravstvu

KARLOVAC, 13. rujna 2005. (Hina) - Od 13 zdravstvenih ustanova uKarlovačkoj županiji šest ih je u prvih šest mjeseci u gubitku i sdugovima prenesenim iz prijašnjih godina duguju ukupno 52 milijunakuna, što Županija ne će moći podmiriti sama, zaključeno je udanašnjoj raspravi Županijskog poglavarstva.
KARLOVAC, 13. rujna 2005. (Hina) - Od 13 zdravstvenih ustanova u Karlovačkoj županiji šest ih je u prvih šest mjeseci u gubitku i s dugovima prenesenim iz prijašnjih godina duguju ukupno 52 milijuna kuna, što Županija ne će moći podmiriti sama, zaključeno je u današnjoj raspravi Županijskog poglavarstva.

Član Poglavarstva za zdravstvo Nedjeljko Strikić nazvao je način decentralizacije po kojoj županije upravljaju zdravstvenim ustanovama "kukavičjim jajem" u sustavu financiranja zdravstva, ustvrdivši da se to pitanje ne će moći riješiti bez Ministarstva zdravstva.

Župan Ivica Horvat obvezao je voditelje zdravstvenih ustanova da do 15. listopada izvijeste Poglavarstvo o najnovijem stanju i mjerama koje će se poduzeti da se do 31. prosinca ove godine smanje gubitci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙