FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otok Ist dobio trajektno pristanište

IST, 13. rujna 2005. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa irazvitka Božidar Kalmeta u utorak je na otoku Istu otvorionovoizgrađeno trajektno pristanište u uvali Kosirača u izgradnjukojega je Ministarstvo uložilo 10,5 milijuna kuna.
IST, 13. rujna 2005. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta u utorak je na otoku Istu otvorio novoizgrađeno trajektno pristanište u uvali Kosirača u izgradnju kojega je Ministarstvo uložilo 10,5 milijuna kuna.

"Ovo je samo jedan od 90 objekata lučke infrastrukture koji će biti obnovljeni ili izgrađeni u naredne četiri godine na hrvatskim otocima i priobalju", rekao je Kalmeta na svečanosti otvaranja pristaništa na kojoj je bio veliki broj mještana i gostiju, među kojima čelnici grada Zadra i Zadarske županije.

Kalmeta je najavio da će u Zadarskoj županiji do 2008. biti izgrađena ili obnovljena sva potrebna pristaništa.

Zadarski župan Ivo Grbić i gradonačelnik Zadra Živko Kolega izrazili su zadovoljstvo ulaganjem u otočnu lučku infrastrukturu. S ovim objektom ne prestaje izgradnja te infrastrukture, rekao je Kolega najavljujući da su slijedeća na redu pristaništa na Ravi i Olibu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙