FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 13. rujna 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 13. rujna 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

SEUL - Južnokorejska nogometna reprezentacija ponovno ima nizozemskog izbornika. Dick Advocaat prihvatio je ponudu i vodit će Južnu Koreju na SP 2006. Ukoliko obje strane budu zadovoljne suradnja se može produžiti. Advocaat je treći Nizozemac na kormilu Južne Koreje u posljednjih pet godina.

ATLANTA - Urugvajski košarkaš Esteban Batista (22) potpisao je ugovor s NBA momčadi Atlanta Hawks. Pažnju NBA skauta privukao je na nedavnom Američkom prvenstvu, gdje je imao prosjek od 18 koševa i 15 skokova po utakmici.

MUENCHEN - Njemački prvak Bayern bit će znatno oslabljen u sutrašnjem susretu Lige prvaka u gostima kod bečkog Rapida. Trener Bavaraca Felix Magath ne može računati na reprezentativnog veznjaka Michaela Ballacka. On je na posljednjem treningu ozlijedio gležanj i morat će mirovati barem tri dana.

LONDON - U susretu 5. kola nogometnog prvenstva Engleske West Ham je na domaćem terenu pobijedio Aston Villu 4:0. Pogotke za West Ham postigli su Marlon Harewood (25, 29, 50) i Yossi Benayoun (89).

ELBLAG - Australac Baden Cooke (FDJ) pobjednik je prve etape biciklističke utrke "Kroz Poljsku" koja se boduje za "Pro Tour" vožene od Gdanjska do Elblaga u dužini od 149 kilometara. Cooke je slavio u vremenu od 3:21:23 sati, a u završnom sprintu je nadvisio Talijane Lucu Paolinija (Quick Step) i Francesca Chicchija (Fassa Bortolo).Hrvatski vozač Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) prvu etapu nije završio u vrhu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙