FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

mesić: čudi me da jović nije tražio savjet kad je kršio zakon

NEW YORK, 13. rujna (Hina) - Reagirajući na traženje novinara JosipaJovića, kojega je Haški sud optužio za nepoštivanje suda, da zaštitihrvatske novinare od optužnica, predsjednik Republike Stjepan Mesićrekao je u ponedjeljak kako ga čudi što ga Jović nije tražio savjet"kada je kršio zakon", ali da mu se može obratiti sada.
NEW YORK, 13. rujna (Hina) - Reagirajući na traženje novinara Josipa Jovića, kojega je Haški sud optužio za nepoštivanje suda, da zaštiti hrvatske novinare od optužnica, predsjednik Republike Stjepan Mesić rekao je u ponedjeljak kako ga čudi što ga Jović nije tražio savjet "kada je kršio zakon", ali da mu se može obratiti sada.

Nakon što ga je u ponedjeljak Haški sud optužio za nepoštivanje suda jer je objavio iskaze zaštićenog svjedoka sa suđenja generalu Tihomiru Blaškiću, Jović, novinar "Slobodne Dalmacije", je pozvao predsjednika Mesića da urgira u Haškom sudu za povlačenje optužnica protiv hrvatskih novinara".

"Jović me nije pozvao da mu dam savjet kad je kršio zakon. Ne znam zašto me sad poziva", rekao je Mesić hrvatskim novinarima u New Yorku gdje će sudjelovati na summitu Ujedinjenih naroda .

"Vjerojatno će se on meni obratiti. Kao i svaki građanim ima pravo obratiti se predsjedniku", kazao je hrvatski predsjednik. "Ali, čudi me da nije tražio savjet kad je kršio zakon. A mogao je", dodao je on.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙