FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog nesreća prekinut promet na D1 u Kninu i zagorskoj magistrali kod Zaprešića

ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Zbog prometnih nesreća na državnojcesti D1 u Kninu i na zagorskoj magistrali kod Zaprešića promet je prekinut, a prometna policija regulira obilazak lokalnim prometnicama,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Zbog prometnih nesreća na državnoj cesti D1 u Kninu i na zagorskoj magistrali kod Zaprešića promet je prekinut, a prometna policija regulira obilazak lokalnim prometnicama, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog nesreće na zagorskoj magistrali promet se odvija obilazno, u smjeru Zagreba preko Pojatnog i Zaprešića, a u smjeru Krapine preko Zaprešić i mjest Luka.

U gotovo cijeloj je zemlji promet je rijedak, magla još mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, dok je na području Kvarnera i dalje kišovito.

Na dionici A6 Rijeka-Zagreb u 11 sati promet će na 15 minuta biti zaustavljen zbog minirana, odnosno radova na izgradnji južne cijevi tunela Veliki Gložac.

Zbog miniranja kod južne cijevi tunela Čardak, također na dionici A6 Rijeka-Zagreb, promet će se na 15 minuta u 13 sati obustaviti od tunela Javorova Kosa (zapad) do tunela Čardak (istok).

Na graničnim prijelazima nema zastoja i promet je rijedak.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙