FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste gotovo posvuda mokre, promet slab

ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Promet je posvuda slab, ceste sumjestimice mokre u većem dijelu Hrvatske, a na cestama kroz gorjetreba voziti opreznije zbog mogućih odrona zemlje i kamenja,izvijestio je jutros u 7,20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Promet je posvuda slab, ceste su mjestimice mokre u većem dijelu Hrvatske, a na cestama kroz gorje treba voziti opreznije zbog mogućih odrona zemlje i kamenja, izvijestio je jutros u 7,20 sati Hrvatski auto-klub.

Danas do 14 sati vrijedi zabrana prometovanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama.

Danas od 8 do 18 sati zbog održavanja brdske utrke za sav promet bit će zatvorena cesta: od raskrižja sa cestom Marija Bistrica-Kašina-Sesvete u dužini od 4000 metara. Obilazak je: Laz Bistrički-Kašina-Prepuštovec-Adamovec.

Do 20. rujna razminirat će se dio cestovnog zemljišta između Čeralija i Slatine, uz D 49. Od 8 do 13 sati vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta.

Do 10. rujna, zbog radova je zatvorena dionica ceste D 41 Gola-Gotalovo, pa se vozi obilazno kroz Repaš i Molve.

Do daljnjeg je zatvoren dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer: Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Danas u 8 sati kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija s graničnog prijelaza (GP) Goričan. Kretat će se od GP Goričan-Zagreb-Karlovac-čvor Bosiljevo-Rijeka (3. Maj). Dolazak se očekuje u popodnevnim satima.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙