FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre i skliske

Hrvatska-prometHAK: Ceste mokre i skliske Zbog teške prometne nesreće koja sedogodila u 9,30 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na izlasku iztunela Tuhobić, za sav promet zatvorena je dionica čvor Oštrovica-čvorDelnice, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

ZAGREB, 21. kolovoza 2005.(Hina) -

Zbog teške prometne nesreće koja se dogodila u 9,30 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na izlasku iz tunela Tuhobić, za sav promet zatvorena je dionica čvor Oštrovica-čvor Delnice, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Na većini cesta promet je slab do srednje gust.

Na cestama koje povezuju obalu sa unutrašnjosti promet teče bez zastoja. U većem dijelu zemlje, osim u Slavoniji, kolnici su mokri i skliski.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je izlazak putničkih vozila iz Hrvatske i čeka se oko 15 minuta.

Ulazak je pojačan na GP Bajakovo. Na većini ostalih prijelaza prometuje se bez duljih zastoja.

Trajekti plove redovito.

Danas od 12 do 23 sata na snazi je zabrana vožnje za teretna vozila iznad 7,5 tona ukupne nosivosti na važnijim državnim cestama.

Danas se održava međunarodna biciklistička utrka u Ivanić Gradu. Relacija utrke je Ivanić Grad- Popovača-Garešnica-Kutina, počinje u 11 sati, a završetak se očekuje oko 14,30. Budući da ceste na kojima će se održavati utrka neće biti zatvarane, te se sve sudionike u prometu moli za oprez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙