FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za nestalim Australcem na Pelješcu bez rezultata

ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Nestali 24-godišnji Australac koji jeu četvrtak ujutro sam krenuo prema brdu Sveti Ilija na poluotokuPelješcu iznad Orebića još uvijek nije pronađen.
ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Nestali 24-godišnji Australac koji je u četvrtak ujutro sam krenuo prema brdu Sveti Ilija na poluotoku Pelješcu iznad Orebića još uvijek nije pronađen.

Akcija traganja za australskim turistom pokrenuta je jučer poslijepodne, no zbog mraka je prekinuta. Potragu je jutros na nekoliko sati zaustavilo i nevrijeme praćeno maglom, kišom, grmljavinom i jakim vjetrom, zbog čega ni helikopter Ministarstva obrane nije mogao poletjeti. Nakon smirivanja vremenskih neprilika, u rano poslijepodne pripadnici Gorske službe spašavanja, vatrogasci iz Orebića, članovi tamošnjeg planinarskog društva Sveti Ilija i policija nastavili su intenzivnu potragu najvišim pelješkim brdom.

Prema podacima policije, Australac Andrew John Modistach srednjeg je rasta, ovalnog lica, ravne kestenjaste kose, a kada je krenuo u šetnju, bio je odjeven u bijelu majicu, tamne kratke hlače i tenisice sivo-smeđe boje. Nosio je narančasto-bijeli ruksak sa znakom australske zastave. On je u Korčuli bio na odmoru s trojicom prijatelja koji su i prijavili njegov nestanak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙