FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Aerodromsko osiguranje skinulo čovjeka pred putnicima

SARAN, 10. rujna 2005. (Hina/AFP) - Jedan stariji član franucuskogadruštva invalida najavio je sudsku tužbu protiv njemačkoga aerodromazato što su ga pripadnici osiguranja skinuli pred stotinama putnika.
SARAN, 10. rujna 2005. (Hina/AFP) - Jedan stariji član franucuskoga društva invalida najavio je sudsku tužbu protiv njemačkoga aerodroma zato što su ga pripadnici osiguranja skinuli pred stotinama putnika.

"U srijedu, kad sam kroz detektor metala išao prema avionu, aktivirao se alarm", prepričava doživljaj iz Koelna 59-godišnji Rene Auguy iz Sarana, u središnjem dijelu Francuske.

"Očekivao sam to jer na kuku imam protezu, metalnu ploču veličine šake. Pokazao sam im dokumente na francuskom i engleskom koji sve objašnjavaju", dodao je Auguy.

A onda mi je pripadnik osiguranja podignuo košulju i svukao hlače do sredine bedara. Našao sam se u gaćama pred tristo ljudi".

"Prelazio je detektorom po meni, alarm se aktivirao. Prilično me nasilno odvukao u kabinu, nekoliko metara od kontrolne točke. Htio sam skinuti protezu, zastori nisu bili navučeni, ali on mi je najednom, pred svima, svukao i gaće".

"Bio sam ponižen. U avionu su se svi šalili na moj račun, morao sam ih upozoriti na ponašanje", kaže Francuz koji u subotu najavljuje tužbu zbog napada na dostojanstvo.

Avioprijevoznik German Wings i aerodrom u Koelnu tvrde da ne znaju ništa o tom slučaju i da "nisu odgovorni za ponašanje osiguranja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙