FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uragan Ofelija oslabio pred Floridom

MIAMI, 9. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Uragan Ofelija oslabio je utropsku oluju i počeo se udaljavati od obale Floride u petak nometeorolozi kažu da bi se sljedećeg tjedna na obalu SAD-a mogaovratiti kao jači uragan.
MIAMI, 9. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Uragan Ofelija oslabio je u tropsku oluju i počeo se udaljavati od obale Floride u petak no meteorolozi kažu da bi se sljedećeg tjedna na obalu SAD-a mogao vratiti kao jači uragan.

Ofelijini vjetrovi u petak su puhali brzinom od 104 kilometara na sat, a dan ranije brzinom od 120 kilometara na sat, no očekuje se da će osnažiti i ponovno prijeći brzinu od 118 kilometara na sat čime će Ofelija ponovno dobiti status uragana, priopćio je Nacionalni centar za uragane SAD-a.

U osam sati ujutro po lokalnom vremenu središte Ofelije bilo je 184 kilometra istočno od floridske Daytone. Središte Ofelije nalazilo se na istom mjestu tri dana, a u petak se počelo kretati prema sjeveroistoku udaljavajući se od obale SAD-a. Očekuje se, međutim, da će sljedećeg tjedna ponovno krenuti prema Sjedinjenim Državama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙