FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadarski župan proglasio elementarnu nepogodu za općinu Stankovce

ZADAR, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Zadarski župan Ivo Grbić proglasioje danas stanje elementarne nepogode za općinu Stankovci te naseljaBudak i Banjevci u istoimenoj općini zbog štete koju je na tompodručju napravilo olujno nevrijeme 3. kolovoza.
ZADAR, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Zadarski župan Ivo Grbić proglasio je danas stanje elementarne nepogode za općinu Stankovci te naselja Budak i Banjevci u istoimenoj općini zbog štete koju je na tom području napravilo olujno nevrijeme 3. kolovoza.

Elementarna nepogoda proglašena je na temelju zahtjeva predsjednika Općinskog vijeća Stankovaca i izvješća županijskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Štetu su prijavila 72 stanovnika općine Stankovci, a procijenjena je na više od 700 tisuća kuna te neće moći biti uklonjena bez pomoći same općine i Zadarske županije, stoji u današnjem priopćenju iz Ureda zadarskog župana.

Na navedenom području je dana 3. kolovoza olujno nevrijeme prouzročilo štetu na stambenim i gospodarskim objektima, a ozlijeđena je i jedna osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙