FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Chiracovo zdravstveno stanje "prema predviđanjima"

PARIZ, 6. rujna 2005. (Hina/AFP) - Oporavak francuskog predsjednikaJacquesa Chiraca, na liječenju od petka navečer, "odvija se premapredviđanjima", izjavila je u utorak Anne Robert, glavna liječnicapariške bolnice Val-de-Grace.
PARIZ, 6. rujna 2005. (Hina/AFP) - Oporavak francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca, na liječenju od petka navečer, "odvija se prema predviđanjima", izjavila je u utorak Anne Robert, glavna liječnica pariške bolnice Val-de-Grace.

"Sve se odvija kao što je predviđeno u jučerašnjem priopćenju. Stoga današnje priopćenje nije potrebno", izjavila je glavna liječnica.

U ponedjeljak je izjavila da se zdravstveno stanje 72-godišnjeg Chiraca "vrlo dobro razvija" te da bi "trebao izaći za nekoliko dana".

Chirac je u petak hitno primljen u vojnu bolnicu Val-de-Grace, nakon "lakših vaskularnih tegoba" koje su uzrokovale "mali hematom" čiji se "klinički znakovi povlače".

U utorak ujutro francuski predsjednik razgovarao je 45 minuta telefonom s njemačkim kancelarom Gerhardom Schroederom o pripremi glavne skupštine UN-a i europskim pitanjima.

Ne zna se hoće li Chirac biti u stanju otputovati u New York.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙