FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iračani preuzimaju brigu o sigurnosti u Bagdadskoj zračnoj luci

BAGDAD, 9. rujna 2005. (Hina/AP) - Iračke vojne snage preuzet će briguo sigurnosti u Bagdadskoj zračnoj luci, zamjenjujući u tome poslujednu londonsku tvrtku koja je dogovoreni posao osiguranja zračne lukeprekinula zbog nesuglasica oko dugova Bagdadske zračne luke,izvijestili su irački dužnosnici.
BAGDAD, 9. rujna 2005. (Hina/AP) - Iračke vojne snage preuzet će brigu o sigurnosti u Bagdadskoj zračnoj luci, zamjenjujući u tome poslu jednu londonsku tvrtku koja je dogovoreni posao osiguranja zračne luke prekinula zbog nesuglasica oko dugova Bagdadske zračne luke, izvijestili su irački dužnosnici.

"Ovo je pitanje povezano sa suverenitetom Iraka i nitko ne može zatvoriti zračnu luku", rekao je novinarima ministar prometa Esmat Amer.

On je izjavio kako su članovi kabineta odlučili u zračnu luku poslati zaposlenike ministarstva unutarnjih poslova koji će preuzeti brigu o sigurnosti, nakon što je britanska tvrtka Global Strategies Group koja je od prošle godine brinula o sigurnosti Bagdadske zračne luke u petak uskratila usluge jer im uprava zračne luke već šest mjeseci za njih nije platila. U petak ujutro svi su letovi bili suspendirani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙