FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iskon postao partner vodeće europske mreže Internet oglašivača

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - IskonInternet, alternativni davateljtelekomunikacijskih usluga, priključio se europskoj mreži za onlineoglašavanje - AD Europe, a zahvaljujući ovom partnerstvu, domaćioglašivači će putem Iskonova portala moći zakupiti oglasni prostor navodećim europskim portalima koje čita preko 92 milijuna korisnika,objavili su danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - IskonInternet, alternativni davatelj telekomunikacijskih usluga, priključio se europskoj mreži za online oglašavanje - AD Europe, a zahvaljujući ovom partnerstvu, domaći oglašivači će putem Iskonova portala moći zakupiti oglasni prostor na vodećim europskim portalima koje čita preko 92 milijuna korisnika, objavili su danas iz te tvrtke.

Oglasnu mrežu AD Europe pokrenuo je drugi najveći njemački portal WEB.DE, a njeni članovi mogu postati samo Internet portali koji su na prvom ili drugom mjestu po broju posjetitelja u svojoj zemlji, kažu u Iskonu.

AD Europe ima doseg od preko 92 milijuna Internet korisnika u 23 europske zemlje i nudi marketinška rješenja specifična za lokalna tržišta.

WEB.DE-ova oglasna mreža pokrenuta je 2003. kako bi se što bolje zadovoljile potrebe brzorastućeg europskog tržišta online oglašavanja, a zasniva se na partnerstvima sa vodećim nacionalnim portalima u 23 europske zemlje.

Zadovoljstvo nam je objaviti suradnju sa Iskon portalom, od sada WEB.DE-ovim partnerom za Hrvatsku, a naša suradnja stvara izrazito atraktivnu ponudu za međunarodne oglašivače koji žele ući na hrvatsko tržište, a istovremeno hrvatskim oglašivačima otvara pristup europskom online tržištu, rekao je Matthias Ehrlich, član Uprave i Chief Media Sales Officer WEB.DE-a.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙