FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajvan protiv braka svog građanina s kineskom prostitutkom

TAIPEI, 4. rujna 2005. (Hina/AP) - Jedan Tajvanac požalio se unedjelju da mu je molba za odobrenje dolaska njegove kineske suprugena taj otok odbijena jer je ona nekoć radila kao prostitutka.
TAIPEI, 4. rujna 2005. (Hina/AP) - Jedan Tajvanac požalio se u nedjelju da mu je molba za odobrenje dolaska njegove kineske supruge na taj otok odbijena jer je ona nekoć radila kao prostitutka.

"Moja mama nije imala primjedbi na to i niti u jednom zakonu se ne kaže da ne smiješ oženiti prostitutku...", rekao je Chou Hsien-Chieh (53) za ETTV.

Chou je kazao da se zaljubio u tu ženu (23) nakon "susreta" s njom u jednom hotelu u južnom gradu Kaohsiung u travnju 2004. Oženio ju je nekoliko mjeseci kasnije u njezinom rodnom gradu u pokrajini Guangdong.

Chou je bio iskren kada su ga tajvanski imigracijski dužnosnici upitali koja je njezina profesija. Nakon toga njegova je molba za njezin dolazak na Tajvan dva puta odbijena.

"Ona je 30 godina mlađa od njega i bojimo se da bi ga varala", rekao je jedan dužnosnik. On je dodao da prema tajvanskom zakonu Chou može ponovno podnijeti molbu nakon godinu dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙