FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fats Domino spašen nakon prolaza uragana Katrine

WASHINGTON, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Slavni pjevač i rock pijanistFats Domino (77), smatran nestalim nakon ponedjeljka i prolaza uraganaKatrina New Orleansom, nalazio se zapravo u svojem poplavljenom domuodakle je na kraju spašen čamcem, izjavila je njegova kći.
WASHINGTON, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Slavni pjevač i rock pijanist Fats Domino (77), smatran nestalim nakon ponedjeljka i prolaza uragana Katrina New Orleansom, nalazio se zapravo u svojem poplavljenom domu odakle je na kraju spašen čamcem, izjavila je njegova kći.

Karen Domino White, koja živi u saveznoj državi New Jersey, rekla je u četvrtak navečer na tv postaji CNN da je prepoznala oca na fotografiji koju je u ponedjeljak navečer snimio fotograf dnevnika New Orleans Times-Picayune.

Dodala je kako je "molila" za oca o kojemu nije dotad imala nikakve vijesti.

Pjevač čije je pravo ime Antoine Dominique Domino, živio je 4,5 kilometra od središta New Orleansa, gdje je i rođen. Nadimak "Fats" ("Debeli") dobio je zbog svog fizičkog izgleda, kao i pjesme "The Fat Man" (1949.), njegova prvog uspjeha, koju neki smatraju jednom od prvih rock pjesama u povijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙