FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fats Domino nestao u uraganu Katrina

NEW YORK, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Rock pjevač i pijanist FatsDomino (77) koji se proslavio naslovima "Ain't that a shame" i"Blueberry Hill" nestao je u uraganu Katrina u New Orleansu(Louisiana, na jugu SAD-a) prije tri dana, priopćio je u četvrtaknjegov agent.
NEW YORK, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Rock pjevač i pijanist Fats Domino (77) koji se proslavio naslovima "Ain't that a shame" i "Blueberry Hill" nestao je u uraganu Katrina u New Orleansu (Louisiana, na jugu SAD-a) prije tri dana, priopćio je u četvrtak njegov agent.

"Nismo ga pronašli, još tragamo za njim, poslali smo poruku i nadamo se da ćemo ga pronaći", rekao je njegov agent Al Embry za AFP.

Embry je zadnji put telefonski razgovarao s Fatsom Dominom u nedjelju, pokušavajući ga uvjeriti da napusti grad, ali ga "nije mogao uvjeriti", kako je rekao.

Pjevač čije je pravo ime Antoine Dominique Domino, živio je 4,5 kilometra od središta New Orleansa, gdje je i rođen. Nadimak "Fats" ("Debeli") dobio je zbog svog fizičkog izgleda, kao i pjesme "The Fat Man" (1949.), njegova prvog uspjeha, koju neki smatraju jednom od prvih rock pjesama u povijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙