FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubičić s potpredsjednikom Svjetske banke o reformi zdravstva

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbiNeven Ljubičić razgovarao je danas s potpredsjednikom Svjetske bankeza regiju Europe i Srednje Azije Shigeom Katsuom o provođenju reformesustava zdravstva, posebice zdravstvenog osiguranja, te reorganizacijisustava socijalne skrbi, priopćeno je danas iz Ministarstva.
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić razgovarao je danas s potpredsjednikom Svjetske banke za regiju Europe i Srednje Azije Shigeom Katsuom o provođenju reforme sustava zdravstva, posebice zdravstvenog osiguranja, te reorganizaciji sustava socijalne skrbi, priopćeno je danas iz Ministarstva.

Ljubičić je izvijestio potpredsjednika Katsua o aktivnostima koje Ministarstvo zadravstva i socijalne skrbi provodi vezano uz projekt Svjetske banke na području reorganizacije sustava socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj.

Ministar i potpredsjednik Katsu izrazili su zadovoljstvo susretom, postignućima Hrvatske nad dosad poduzetim reformskim aktivnostima, kao i ulogom Svjetske banke u pružanju potpore hrvatskom planu reformi.

Shigeo Katsu od danas do 4. rujna boravi u posjetu Hrvatskoj radi prikupljanja informacija o postignućima Hrvatske te razmatranja uloge Svjetske banke u pružanju pomoći hrvatskom planu reformi.

Katsu u Hrvatskoj boravi na poziv predsjednika Vlade Ive Sanadera, a tijekom posjeta susrest će se s premijerom te članovima kabineta. Osim Zagreba, posjetit će i Vukovar, Luku Ploče i Dubrovnik, gdje će se sastati s lokalnim vlastima te predstavnicima privatnog sektora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙