FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Generalturist: porast prodaje aranžmana za Jadran krajem ljeta

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencijaGeneralturist ljetni dio ovogodišnje turističke sezone zaključuje sa49 posto boljom prodajom programa na Jadranu domaćim i 20 posto boljomprodajom stranim turistima nego u isto vrijeme prošle godine.
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija Generalturist ljetni dio ovogodišnje turističke sezone zaključuje sa 49 posto boljom prodajom programa na Jadranu domaćim i 20 posto boljom prodajom stranim turistima nego u isto vrijeme prošle godine.

Iznoseći te podatke na današnjoj konferenciji za novinare voditeljica korporativnih komunikacija Generalturista Maja Weber naglasila je da se njihova 'špica' sezone ove godine zapravo proteže i na rujan.

Pritom i domaći i strani turisti, posebno strane grupe iz Francuske, Japana, Velike Britanije i Njemačke, početkom rujna najviše traže i odlaze u Dubrovnik, Hvar, Rab, Šibenik, Poreč, Opatiju i Supetar.

U Dubrovniku im se, kaže, i za rujan i za listopad, slično kao i kroz ljeto, događa problem overbookinga (prepunjenosti) hotela, pa se ni potvrđene rezervacije ne mogu uvijek ostvariti.

Generalturist, kako je istaknuto, bilježi i značajan rast od 30 posto kod domaćih putnika za tzv. jesenska, kraća, putovanja u inozemstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙