FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elton John besplatno svira u Rimu

RIM, 1. rujna 2005. (Hina) - Britanski pjevač i skladatelj Elton Johnnastupit će u subotu 3. rujna na besplatnom koncertu pokraj Koloseumau Rimu.
RIM, 1. rujna 2005. (Hina) - Britanski pjevač i skladatelj Elton John nastupit će u subotu 3. rujna na besplatnom koncertu pokraj Koloseuma u Rimu.

Koncert organizira grad Rim na čelu s gradonačelnikom Walterom Veltronijem i uz sponzorstvo talijanskog Telecoma, te označuje nastavak takvih golemih koncerata u središtu grada pred više stotina tisuća ljubitelja rock glazbe.

Poslije Paula McCartneya, koji je nastupio 2003. godine pred više od pola milijuna osoba i dueta Simon & Garfunkel u 2004. godini, koji su održali jedini koncert upravo u Rimu i podsjetili na onaj od prije 23 godine u Central Parku, sada će nastupiti britanski glazbenik sir Elton John.

Golema pozornica za nastup Eltona Johna, koji je prodao više od 80 milijuna albuma u cijelome svijetu već je postavljena ispred Koloseuma, a veliki ekrani će biti postavljeni duž cijele ulice Fori Imperiali kako bi njegov nastup mogle vidjeti i osobe koje se neće moći približiti koncertnom prostoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙